Uzelf in Beweging

Tijdens “Uzelf in beweging” in het Wilhelmina Kinderziekenhuis hebben we onze beweginganalyse kunnen tonen aan verschillende zorgprofessionals uit de regio.

Uzelf verbindt vraag en aanbod.

Uzelf scout zelfzorginnovaties en brengt die in kaart. Startups én scale-ups. Tegelijkertijd haalt Uzelf zorg- en welzijnsvragen en behoeften op bij de inwoners uit de regio Utrecht. Uzelf koppelt vervolgens de vragen en behoeften aan de innovaties. Tot nu toe blijken deze veelal te liggen binnen thema’s als leefstijl (eten, slapen, bewegen), veiligheid en eenzaamheid.

Een manier om te verbinden was het organiseren van de Move&Match middag “Uzelf in Beweging”. In het Wilhelmina Kinderziekenhuis konden diverse partijen – waaronder ORYX – hun innovaties tentoonstellen.

Voor ons een uitgelezen plek om één van onze nieuwe rapportages te testen onder potentiële gebruikers. Na de hele middag heel veel mensen gemeten en geanalyseerd te hebben, mogen we wel zeggen dat de nieuwe manier van datapresentatie in de smaak valt maar dat er ook nog genoeg werk aan de winkel is! En daar zijn we inmiddels alweer druk mee bezig.

Scroll to top