Finalist Nationale Zorginnovatieprijs

Tijdens de Health Tuesday Lunch van Ucreate & Economic Board Utrecht op 22 Januari 2019, werd de voorronde van de Nationale Zorg Innovatie Prijs 2019 gehouden voor de regio Utrecht. Na drie korte presentaties van onder andere Douwe Jippes (Healthy.Capital) en Klaas Jan Bolt (U-zelf) mochten de 10 genomineerden een pitch houden van 1 minuut.

Marcel had de eer voor ORYX en kreeg met een “iets brutale” pitch (aldus juryvoorzitter Jelle van der Weijde) de handen op elkaar voor de Utrechtse nominatie voor de finale! De finale zal worden gehouden tijdens het Health Valley Event in Nijmegen op 14 maart.

Onze innovatie maakt inzichtelijk of een oudere risico heeft om te vallen en – vooral – waarom iemand dat risico heeft. Een probleem valt immers alleen op te lossen als je de oorzaak kent. Dit is de eerste stap naar preventie; iets dat in het huidige zorglandschap steeds belangrijk er wordt.

De prijs die sinds 2016 ieder jaar wordt uitgereikt zet de beste landelijke innovatie in het zonnetje om zo de ontwikkeling en opschaling van hun innovatie te versnellen. Naast de onmetelijke eer draagt het ook bij aan de naamsbekendheid van de innovatie. Niet onbelangrijk is dat we kans maken op €15.000 prijzengeld!

Scroll to top