Met de ORYX-methode worden veel parameters objectief in kaart gebracht

Meten

Om blessures te voorkomen en prestaties te optimaliseren is het belangrijk om goed te bewegen tijdens het sporten. Meten is weten; daarom meet Oryx met sensoren de kwaliteit van je loop- en bewegingspatroon. Dit creëert jouw unieke biomechanische profiel.

Sport analyse

Analyse

Het profiel laat zien of je goed beweegt en waar je nog kan verbeteren, wat de oorzaak van een blessure is of hoe je blessures kunt voorkomen. Zo weet je binnen enkele minuten wat jouw specifieke aandachtspunten zijn en waar je nog winst kunt behalen.

In je biomechanisch profiel vindt je alle informatie over de meting en analyse

Advies op maat

Naast je biomechanisch profiel krijg je aanvullend advies. Afhankelijk van de uitkomst van jouw meting helpt ORYX je met het opstellen van een persoonlijk trainingsplan of verbinden we je met één van de top-specialisten uit ons netwerk.

Waarom de ORYX-methode iets voor jou is

Je traint hard en misschien neem je wel deel aan wedstrijden. Vorig jaar was een topseizoen maar nu wil het niet zo lukken. Prestaties blijven steken op het niveau van vorig seizoen of worden zelfs minder. Je trekt alles uit de kast om weer op niveau te komen of zelfs beter te worden maar het is tevergeefs. Niemand heeft de oplossing en iedereen roept: "heb geduld, het komt goed...".

In sport is optimaal bewegen van belang. Sterker nog, het kan het verschil maken tussen winnen en verliezen. Kleine verschillen tussen je linker en rechter been zorgen ervoor dat je net niet optimaal kunt bewegen. Deze kleine afwijkingen zorgen (nu nog) niet voor blessures en zijn voor niemand met het blote oog waarneembaar. Door gebruik te maken van sensoren worden deze afwijkingen in het bewegingspatroon wel zichtbaar. In een kort assessment meten we hoe je beweegt en ontstaat jouw unieke biomechanisch profiel. Dankzij deze informatie kom je precies te weten wat je sterke en zwakke punten zijn. Onze experts helpen je vervolgens in een aantal clinics deze punten te versterken en te verbeteren.

Uitleg analyse in de groep
Scroll to top