Sustainable Healthcare Challenge

Dit jaar hebben we meegedaan met de Sustainable Healthcare Challenge 2018! De SHC is een accelerator programma van 10 weken waarin het ontwikkelen van je idee centraal staat. Het bestuur van de SHC bestaat volledig uit studenten. Zij organiseren een reeks workshops waarin allerlei onderwerpen aan bod komen.

We begonnen het traject met een echte studentikoos Beer&Pizza meeting voor de masterclass. Tijdens de meeting maakten we kennis met de overige startups en natuurlijk het bestuur! Daarnaast zou je je coach moeten ontmoeten, maar helaas was de onze – Peter (Wouters) – verhindert. In de masterclass werden diverse partners van de SHC voorgesteld door middel van een aantal presentaties.

Peter hebben we tijdens de SHC uitgebreid leren kennen tijdens onze talloze schrijf-, sparring- en brainstorm sessies. Met de toewijding, alsof het zijn eigen bedrijf betrof, heeft Peter ons geholpen met het voorbereiden op de Challenge en Congress.

Tijdens de Challenge en Congress kregen we de mogelijkheid om ons plan te pitchen in het theater van AFAS in Leusden. Marcel had de eer om de twee pitches te houden en sleepte daarmee de prijs voor de beste Pitch in de wacht! Daarnaast kregen we een mooie geldprijs en een hoop waardevolle In-Kind bijdragen van verschillende partners van de SHC!

Scroll to top