Training

Individuele training

Met de ORYX-methode brengen we je verbeterpunten in kaart en gaan we direct aan de slag om je te helpen. Dit doen we in een aantal privé trainingen zodat we ons volledig op jouw doelen kunnen richten.

Clinics

Clinics

In kleine groepen werken we toe naar een gezamenlijk doel. Natuurlijk gebruiken we ook hier de ORYX-methode. Eerst kijken we waar je staat zodat we gericht aan het werk kunnen. Zo helpen we iedereen optimaal te presteren.

ORYX Workshops

Workshops

Workshops geven wij voor grotere groepen. Het verbeteren van de loop-techniek en verminderen van klachten staat hierbij centraal. Tevens organiseren we workshops in samenwerking met onze partners.

Waarom trainen met de ORYX-methode?

Al onze performance en revalidatie trainingen zijn gebaseerd op de ORYX-methode. Zo train je verantwoord en verbeteren je prestaties al binnen een paar clinics. Onze experts zijn gespecialiseerd in het verbeteren van movement (kwaliteit van beweging) door middel van looptechniek-training (wandelen en hardlopen) en (sport)specifieke krachttraining met het accent op coördinatie. Hierbij wordt de verbinding gelegd tussen: kracht/coördinatie en functionele-/loopbeweging.

ORYX biedt trainingen op individueel niveau en clinics in kleine groepen (max 4 personen).

Tevens bieden wij de mogelijkheid tot workshops met grotere groepen in samenwerking met andere bedrijven.

Hardlooptraining
Scroll to top